Sestavine (za 6 oseb):
Na kocke narezano kolerabo blanširamo cca. 2 min. Čebulo popražimo, dodamo kolerabo, še malo popražimo, zalijemo z zelenjavno juho, posolimo, dodamo kumino in na kocke narezan krompir. Dušimo 10 min. Zablodimo z moko in kuhamo še 10 min.
Priporočilo:
Jed osvežimo z dodatkom svežega peteršilja ob koncu kuhanja.
- 3 rumene kolerabe
- 1 čebula
- 6 manjših krompirjev
- mleta kumina
- 5 žlic olivnega olja
- 1/2 zelenjavne kocke
- 2 žlički moke
Na kocke narezano kolerabo blanširamo cca. 2 min. Čebulo popražimo, dodamo kolerabo, še malo popražimo, zalijemo z zelenjavno juho, posolimo, dodamo kumino in na kocke narezan krompir. Dušimo 10 min. Zablodimo z moko in kuhamo še 10 min.
Priporočilo:
Jed osvežimo z dodatkom svežega peteršilja ob koncu kuhanja.